Rajzfilm formában térhet vissza a Rém rendes család

2022. május 13. – 23:12

Másolás

Vágólapra másolva

A Rém rendes család (eredetiben: Married with Children) a sitcom műfajban a tévétörténelem egyik legnépszerűbb darabja, 11 évadon át futott Amerikában 1987 és 1997 között. Magyarországon, ha lehet még az amerikainál is nagyobb népszerűségnek örvendett, a kilencvenes évek végén kezdték el vetíteni a kereskedelmi tévék, és szinte nem is volt olyan csatorna a következő évtizedben, ahol ne adták volna le.

A tipikus amerikai kertvárosi családok paródiájaként megjelenő, válogatott lúzerekből álló Bundy család most egy animációs sorozatban térhet vissza, írja a Deadline. A projekten már egy éve dolgozik az eredeti sorozat jogait birtokló Sony, és elvileg a négy főszereplő, Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate és David Faustino is benne van a stábban, a régi karaktereik szinkronhangjaként. A projekt feje Alex Carter, a Family Guy egyik producere.

Hogy a feltámasztott sorozat milyen tévé- vagy streaming csatornán fog futni, egyelőre kérdéses.

Érdekesség, hogy a sorozat a 2010-es évek közepén egyszer már közel járt ahhoz, hogy folytassák. Akkor az ötlet az volt, hogy 20 évvel az eredeti sztori lezárása után veszik fel a fonalat, amikor Bud a válása után visszaköltözik a szülői házba, közben pedig Al és Peggy megüti a főnyereményt a lottón, és milliomosként Las Vegasba költöznek. Ez a folytatás végül nem jött össze, bár lett volna rá érdeklődés, a színészeket nem sikerült összehozni rá.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!