Rajzfilm formában térhet vissza a Rém rendes család

2022. május 13. – 23:12

Másolás

Vágólapra másolva

A Rém rendes család (eredetiben: Married with Children) a sitcom műfajban a tévétörténelem egyik legnépszerűbb darabja, 11 évadon át futott Amerikában 1987 és 1997 között. Magyarországon, ha lehet még az amerikainál is nagyobb népszerűségnek örvendett, a kilencvenes évek végén kezdték el vetíteni a kereskedelmi tévék, és szinte nem is volt olyan csatorna a következő évtizedben, ahol ne adták volna le.

A tipikus amerikai kertvárosi családok paródiájaként megjelenő, válogatott lúzerekből álló Bundy család most egy animációs sorozatban térhet vissza, írja a Deadline. A projekten már egy éve dolgozik az eredeti sorozat jogait birtokló Sony, és elvileg a négy főszereplő, Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate és David Faustino is benne van a stábban, a régi karaktereik szinkronhangjaként. A projekt feje Alex Carter, a Family Guy egyik producere.

Hogy a feltámasztott sorozat milyen tévé- vagy streaming csatornán fog futni, egyelőre kérdéses.

Érdekesség, hogy a sorozat a 2010-es évek közepén egyszer már közel járt ahhoz, hogy folytassák. Akkor az ötlet az volt, hogy 20 évvel az eredeti sztori lezárása után veszik fel a fonalat, amikor Bud a válása után visszaköltözik a szülői házba, közben pedig Al és Peggy megüti a főnyereményt a lottón, és milliomosként Las Vegasba költöznek. Ez a folytatás végül nem jött össze, bár lett volna rá érdeklődés, a színészeket nem sikerült összehozni rá.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass