Júniusban érkezik az új South Park-film

2022. május 13. – 18:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 25 évada futó legendás South Park rajzfilmsorozat alkotói, Matt Stone és Trey Parker tavaly augusztusban jelentették be, hogy egy 14 filmre szóló, 900 millió dolláros szerződést kötöttek a Viacom/CBS médiaóriással. Az első két film már tavaly megjelent a cég Paramount+ streamingfelületén, Post-Covid, illetve Return of the Covid (A Covid visszatér) címmel.

A harmadik filmre fél évet kellett várni, és úgy tűnik, végre elszakadnak a világjárvány témájától is. A szuperrövid előzetesből az derül ki, hogy a premier dátuma június 1, a cím Streaming Wars, és Eric Cartman továbbra is pont olyan idegesítő, mint az elmúlt 25 évben bármikor.


A hivatalos leírás sem árul el sokkal többet, eszerint Cartman és az anyja közti konfliktus eszkalálódik majd egészen eposzi méretekig, és végül South Park városának a puszta létezése lesz a tét. A cím mindenesetre arra utal, hogy a szórakoztatóipar utóbbi pár évét meghatározó harc a Netflix, az Amazon, a Disney, az HBO, az Apple és a többiek között lesz a megszokott, nem éppen finomkodó humor céltáblája.

A Paramount+ jelenleg nem elérhető Európában (bár ígéretek vannak a terjeszkedésre), így azt sem tudni, hivatalos úton mikor és hol lesz nézhető Magyarországról a film.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!