Megérkezett az első teljes előzetes a Stranger Things negyedik évadához

2022. április 16. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Közeleg a népszerű Netflix-sorozat, a Stranger Things fináléja, ami azonban a végéig még sok izgalmat tartogat a rajongók számára. Az ötévadosra tervezett sorozat negyedik szériájához a napokban kijött az első teljes előzetes is. Az már korábban kiderült, hogy május 27-én, öt résszel érkezik a negyedik évad első fele, majd további négy részt mutatnak be július 1-én.

A mostani évadban különösen izgalmas, hogy magyar név is szerepel a siker-sorozat rendezőinek sorában. Antal Nimród rendezte ugyanis az új évad ötödik és hatodik epizódját. Az új részek története hat hónappal a harmadik évad eseményei után játszódik, az alkotók pedig minden korábbinál monumentálisabb cselekményt ígérnek. Ebbe ad három és fél percnyi betekintést az előzetes:

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom