Adele sírva jelentette be, hogy a Covid megfúrta a koncertjeit

2022. január 21. – 11:12

Másolás

Vágólapra másolva

Adele az Instagramon posztolt egy videót, amelyben sírva, sokszor elcsukló hangon kér elnézést a rajongóitól, amiért le kell mondania a Las Vegas-i koncertsorozatát. A brit énekesnő a videóban azt mondta, csapatával együtt mindent megtettek, de egyszerűen nem tudtak továbblépni. „Nagyon sajnálom, de nincs kész a műsorom. A stábom és a csapatom fele covidos, így lehetetlen befejezni a show-t” – mondta a könnyeit törölgetve az énekesnő.

„Nagyon sajnálom, hogy ezt ilyen utolsó pillanatban kell bejelentenem, de az elmúlt 30 órában is azon dolgoztunk, hogy kitaláljunk valamit. Ideges vagyok és zavarban is vagyok, mindenkitől bocsánatot kérek, aki ideutazott” – mondta. Az elmaradt koncerteket később tartják majd meg.

Adele koncertsorozata péntek este kezdődött volna a 4100 férőhelyes Las Vegas-i Colosseumban, és eredetileg április 16-ig tartott volna. A jegyeket decemberben kezdték el forgalmazni, és minden eddigi rekordot megdöntve mindössze hat óra alatt el is kapkodták őket. A The Weekends with Adele című koncertsorozatra összesen százezer jegyet adtak el, ami koncertenként 2,2 millió dolláros (mintegy 682 millió forintos) bevételt hozott.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!