Orbán Viktort emlegetik az Utódlás legújabb részében

2021. november 23. – 09:53

Másolás

Vágólapra másolva

Egy amerikai politikai sorozat legújabb epizódjában, az Utódlásban került elő Orbán Viktor neve – vette észre a 24.hu. A magyar kormányfőt abban a jelenetben említik, amikor a médiatulajdonos „királycsináló” szereplők az Egyesült Államok kívánatos elnökéről, kiválasztásáról ideológiai szempontok szerint beszélgetnek – írja a lap.

Orbán neve akkor hangzik el, amikor az egyik tulajdonos azt a véleményét hangoztatja, hogy szerinte egy fekete, demokrata elnök lenne jó az Egyesült Államok élén, és őt kellene támogatnia a vállalatnak, nem pedig a jobboldali jelöltet. Utóbbit ugyanis elfogadhatatlannak tartja, mondván, az „egy nacionalista segg. Mérgező.”

„Számára a diplomácia nem más, mint szarvasvadászat Orbán Viktorral és kereskedelmi háború Kínával.”

„Nem mondom, hogy eljön a harmadik birodalom, de tényleg félek, hogy belecsúszunk egy orosz–berlusconis–brazil szarkupacba” – hangzott el a sorozatban.

Az Utódlásnak (Succession) ez a harmadik évada, az HBO saját gyártású sorozata, amelyet a Murdoch család életéről mintáztak. A legújabb részekben Logan Royt csapdába csalta fia, Kendall, ezért igyekszik családi, politikai és pénzügyi szövetségeket felállítva visszanyerni erejét és biztonságát. Félő, hogy egy elfajuló vállalati vitából családi polgárháború nő ki.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!