Zámbó Jimmyről szóló sorozatot indít a jövőre 25 éves RTL Klub

2021. november 2. – 14:27

Másolás

Vágólapra másolva

Több meglepetéssel is készül 25. születésnapjára az RTL Klub, amely 2022-ben három új fikciós sorozatot is bemutat. Az egyik, a csatorna több éve tartó saját fejlesztése, A király című limitált sorozat, amely 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét – mondta el Kolosi Péter programigazgató a Big Picture című online konferencián.

Hozzátette, hogy visszatér a csatornára a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow is, amelynek műsorvezetői Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek.

Kolosi elmondta azt is, hogy jövőre jön egy másik fikciós sorozat is, a Hotel Margaret című napi széria a Keresztanyu alkotóitól, az RTL Most+-on pedig még idén látható lesz a Sisi életét bemutató történelmi sorozat.

Zámbó Jimmy kétszeres Emerton-díjas énekes, a magyar popszakma egyik legismertebb alakja volt, rajongói „a királynak” nevezték. Polgári nevén Zámbó Imre a hetvenes évek végén az Egyesült Államokban lokálokban, bárokban énekelt, majd a nyolcvanas évek elején tért vissza Magyarországra, és végül itthon csinált karriert. Egyik legismertebb slágere a „Nézz le rám, ó, Istenem” vagy az „Egyszer megjavulok én”.

Jimmynek 1999-ben „Karácsony Zámbó Jimmyvel” címmel saját műsora is volt az RTL Klubon.

Az énekes 2001-ben, 42 évesen halt meg, amikor újév másnapján fejbe lőtte magát egy Beretta típusú fegyverrel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!