Samantha nélkül, három új fekete karakterrel folytatódik a Szex és New York

2021. május 4. – 16:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenhét év után folytatódik az HBO Szex és New York című sorozata. Ahogy arról korábban írtunk, a négy főszereplőből csak hárman térnek vissza – a Samanthát játszó Kim Catrall korábban már többször mondta, hogy nem fog szerepelni semmilyen folytatásban. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis viszont visszatérnek.

A NY Post szerint melléjük három új karakter is érkezik, három fekete nővel bővül majd az eredeti baráti társaság. Ahogy a lap írja, a sorozat írói között is szerepelnek különböző rasszú emberek. Az eredeti, hatévados széria sokszor kapott korábban kritikát azért, mert csak fehér nők szerepelnek a főszereplők között.

A négy eredeti karakter, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kim Catrall – Fotó: 7e Art/HBO / Photo12 via AFP
A négy eredeti karakter, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kim Catrall – Fotó: 7e Art/HBO / Photo12 via AFP

A sorozat, mely az And Just Like That… címmel fut, három ötvenes barátnő életét mutatja majd be, illetve azt, hogyan fejlődtek a karakterek az elmúlt időszakban, amíg a nézők nem láthatták őket.

A három új karaktert játszó színészt egyelőre nem jelentették be.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!