Áprilisban indul a Jóbarátok-folytatás forgatása

2021. március 04. – 21:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

16 év után állt volna össze tavaly a Jóbarátok szereplőgárdája egyetlen különleges epizód erejéig, de a koronavírus-járvány miatt halasztani kellett a forgatást. Úgy tűnik, eddig tartott a kényszerszünet, a Ross Gellert alakító David Schwimmer ugyanis kikotyogta, hogy áprilisban indul forgatni.

Schwimmer a SiriusXM rádióműsorában árulta el, hogy bő egy hónap múlva indul Los Angelesbe, ahol külső jeleneteket fognak felvenni. „Találtunk módot arra, hogy biztonságosan forgassunk” – fogalmazott a járványügyi helyzetre célozva. Lisa Kudrow korábban már jelezte, hogy felvett egy jelenetet az új részhez, de Schwimmer mostani mondataiból úgy tűnik, hogy az egész stáb dolgozni kezd.

Az új epizódban szerepelni fog mind a hat jóbarát, azaz Ross mellett Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) és persze Rachel (Jennifer Aniston), akivel Ross szakításban volt. A Hollywood Reporter korábbi cikke szerint a színészek 2,5-3 millió dollár körüli gázsit kapnak az epizódért, fejenként.

Az epizód a WarnerMedia új streamingszolgáltatásában, az HBO Maxon fog debütálni. A cég két éve vette meg a Jóbarátok jogait becslések szerint 425 millió dollárért, tavaly óta a sorozat az HBO Maxon elérhető.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!