Négy újabb szereplőt jelentettek be a Trónok harca előzménysorozatához

2021. február 11. – 21:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az HBO négy színészt is bejelentett a készülő Trónok harca-előzménysorozathoz, a House of the Dragonhoz, írja a Variety.

Steve Toussaint (Perzsia hercege, Dredd bíró), Rhys Ifans (A csodálatos Pókember, Sherlock és Watson), Eve Best (A király beszéde) és Sonoya Mizuno (Ex Machina) biztosan csatlakoznak majd az HBO műsorához. Az HBO a készülő sorozathoz korábban belengetett már négy nevet, Paddy Considine-t, Olivia Cooke-t, Emma D'Arcy-t és Matt Smith-t.

Az HBO House of the Dragon című Trónok harca-előzménysorozatát George R. R. Martin és Ryan Condal jegyzi, a tervek szerint 2022-ben érkezik majd. A sorozat cselekménye 300 évvel játszódik korábban, mint a Trónok harca, a Targaryen-ház áll majd a történet középpontjában. A tervek szerint az úgynevezett „Sárkányok tánca” néven elhíresült Targaryen-polgárháború történetét is feldolgozza.

Steve Toussaint játssza majd Lord Corlys Velaryon karakterét, a Velaryon-ház urát. Velaryon olyan valíriai vérvonallal rendelkezik, mint a Targaryen-ház, a „tengeri kígyóként” ismert karakter a történet szerint a leghíresebb tengeri kalandor, háza még a Lannisterekénél is gazdagabb.

Rhys Ifans Otto Hightowert alakítja majd, a király jobbkezét és hű szolgáját. Eve Best Corlys Velaryon feleségének szerepét kapta, Velaryon hercegnő története szerint sárkánylovas. Mizuno Mysaria néven csatlakozik a sorozathoz, egy olyan nőként, aki úgy érkezett Westerosba, hogy semmije sem volt és számtalanszor eladták, végül viszont a trónörökös egyik legmegbízhatóbb szövetségesévé emelkedik.

Az HBO 10 részt rendelt meg a sorozatból.

A csatorna korábban már megrendelt egy előzménysorozatot, melyben szintén részt vett R. R. Martin, azonban a pilot leforgatása után a csatorna lemondott róla. A House of the Dragon mellett az HBO beígérte a Tales of Dunk and Egg című előzménysorozat leforgatását is, ez 90 évvel játszódik az eredeti sorozat előtt, és Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjairól szól.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!