Kommentháború kezdődött Tóth Gabi és Tóth Andi között egy frivol kávés kép miatt

2021. február 2. – 13:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Gabi énekesnő és Tóth Andi énekesnő a közösségi média talaján csapott össze hétfőn. A történet ott kezdődött, hogy

1. Tóth Andi posztolt egyet az Instagramon. A leírás így szólt: „Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel.”

2. Az egyik tequilamárkát is feltüntető posztra Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban azt írta, hogy „van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen”, hozzátéve, hogy „bravó” és hogy ez „jó üzenet a fiataloknak”, majd a spermára emlékeztetőnek nevezte a képen szereplő tejszínhabot.

3. Tóth Andi ezt a bejegyzést kiposztolta Instagram-oldalára, mondván, Tóth Gabi már „egy éve próbál tüzet szítani köztük” és „szomorúnak tartja, hogy létezik egy olyan Facebook-csoport, ahol a hazai ismert előadók gúnyolják kollégáikat”.

Utóbbi poszt, illetve a bejegyzés ebben az Insta-posztban látható:

A poszt egyébként pár héttel azután került ki Tóth Gabitól, hogy az énekesnő maga a munkahelyéről rúgatott ki egy kommentelőt, aki rá mondott sértő dolgokat.

A történet vélhetőleg utolsó szekciója, hogy Tóth Gabi ezután az Instagramon reagált egy 11 perces videóban a Tóth Andival közös csetepatéjukra, ahogy azt a Blikk kiszúrta.

A videóban elmondta, hogy az említett zárt csoportnak Tóth Andi is tagja, így „nem a háta mögött bántotta”, illetve

„nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így”.

A két énekeső viszonyának egy másik, hasonlóan fontos szeletét egy értelmetlen Venn-diagram segítségével mutatjuk meg kedves olvasóinknak, íme:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!