Elindult az új Walker a texasi kopó sorozat, Chuck Norris nélkül

2021. január 24. – 14:12

Másolás

Vágólapra másolva

A 90-es évek ikonikus tévésorozata volt a Walker a texasi kopó (eredetiben Walker Texas Ranger), amiben Chuck Norris szolid, korhatármentes verekedésekben szolgáltatott igazságot a vadregényes, vidéki Amerikában, nem kevés csillagos-sávos patriotizmussal körítve. A sorozat nyolc évadot élt meg, és 2001-ben, összesen 200 epizód után ért véget. Magyarországon több tévéadó is a műsorára tűzte, volt idő, amikor alig lehetett egy hétvégi kora délután úgy végignyomogatni a csatornákat, hogy ne botoljon bele az ember egy Walker-ismétlésbe.

A sorozat feltámasztására volt egy hamar elhalt kísérlet 2005-ben, aztán 2019-ben jelentették be, hogy rebootot kap az eredeti sorozat. Vagyis nem folytatást, hanem az egész újragondolása, és nagyjából ugyanannak a sztorinak az elmesélése, ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanabban a környezetben, éppen csak annyira felfrissítése és átalakítva, hogy újszerű is legyen, és ismerős is.

A címszereplő texasi rangert Jared Padalecki játssza, ő a Supernatural (Odaát) című, 15 évad után tavaly véget ért misztikus-paranormális akciósorozatból lehet ismerős. Az új Walker első epizódja csütörtökön ment le az amerikai CW csatornán, és most futottak be a nézettségi adatok. Ezek szerint a formula működik: 2,43 millióan nézték, nagy lesz-e Chuck Norris cipője Padaleckire, ami egy ilyen, kisebb csatornánál elég szép szám. Olyannyira, hogy két éve nem volt semminek ekkora nézettsége a CW-n.

Ezen a csatornán fut egyébként az itthon is népszerű Flash és Supergirl szuperhősös széria, a Riverdale tinisorozat, a legendás Whose Line is it Anyway (a magyar Beugró legfőbb ihletője), vagy a szintén ikonikus bűvészes vetélkedő, a Penn & Teller: Fool Us. Szóval nem gyenge mezőnyben sikerült rekordot döntenie az új Texasi kopónak.

Hogy Magyarországon elérhető tévés vagy streamkínálatba mikor kerül be, egyelőre nem tudni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!