Rambóval is játszhatunk majd az új Mortal Kombatban

2020. október 8. – 17:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Mortal Kombat 11 másfél éve jelent meg, de ahogy az lenni szokott, a játék fejlesztői újabb és újabb karakterekkel nyújtják el a folytatás életciklusát (és hogy jól csinálják, arra 8 millió eladott példány a bizonyíték). Most a Kombat Pack 2 kiegészítőt jelentették be, amiben a régi MK-karakterek között ott lesz a pofás vírusvédelmi maszkot viselő Rain és a komoly fogszabályozásra szoruló Mileena, a csomagot bemutató trailerben viszont a harmadik karakter, John Rambo lopja el a show-t.

Hogy a vietnámi veteránnak milyen harci mozdulatai és ütéskombinációi lesznek, arról nem sokat árul el az előzetes: Rain és Mileena veszekednek kicsit, aztán emberünk megjelenik a dzsungelből, közli – és Sylvester Stallone hangján közli! –, hogy ő a jelenlévők legrosszabb rémálma, aztán bedörrenti a kezében lóbált gépfegyvert. Mindenesetre meglepő lenne, ha nem kerülne majd a játékban elő az emblematikus rambókés vagy a robbanó nyílvesszők.

A Mortal Kombat szériától nem idegen a filmes hősök vendégszerepeltetése, a Mortal Kombat 11 gárdájában is megtalálható már Robotzsaru és a T-800-as terminátor is. A játék jelenleg pc-re és a mostani konzolgenerációra elérhető, de november 17-én érkezik a PS5- és Xbox Series X-frissítés, és legkésőbb akkor lehet már játszani a Kombat Pack 2-vel is, mehet a sok Rambo-kombó a markombó’.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!