„Elcsesztem, elcsesztem” – mondta az énekes, miközben az amerikai himnuszt énekelte

2024. október 28. – 09:41

Másolás

Vágólapra másolva

Bocsánatot kért az énekes, aki élő tévéműsorban baltázta el az amerikai himnusz éneklését október 24-én, írja a BBC. Loomis a Star-Spangled Bannert egy független amerikai elnökjelölti vitán adta elő. Az elején gond nélkül énekelt, de az előadás második felében a magas hangokkal és hajlítgatásokkal már nem tudott megbirkózni. Többször is mondta, hogy elrontotta, és túl ideges:

„Elcsesztem, elcsesztem, újrakezdhetjük, kérem?”

– kérdezte az énekes, aki persze nem kezdhette újra, mert élő adásban volt. Loomis bakiját ezen a videón, 1:22-től lehet megnézni:

A vitát, amelyen a katasztrofálisra sikerült himnuszéneklést adta elő Loomis, a Szabad és Egyenlő Választások alapítvány szervezték. Ezen az úgynevezett harmadik párti jelöltek vettek részt: Jill Stein (Zöld Párt), Chase Oliver (Libertárius Párt) és Randall Terry (Alkotmánypárt).

Loomis kapott hideget-meleget a közösségi médiában azért, amiért káromkodott az Egyesült Államok himnuszának éneklése közben. Október 26-án megállította a TMZ egy gyors interjúra az utcán, amiben az énekes arról beszélt, nem tudta, hogy élőben megy a műsor, azt hitte, újrakezdheti az előadást:

Október 27-én bocsánatkérő közleményt küldött a Fox Newsnak, ebben a hirtelen pánikreakcióra fogta a káromkodást. „Amikor rájöttem, hogy elrontottam, bepánikoltam és káromkodtam” – írta Loomis. Hangsúlyozta, hogy nagyon ideges volt, mégiscsak a nemzeti himnuszról van szó, ráadásul nézték a családtagjai is, köztük az apja is, aki egyébként katonai veterán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!