Lily Allen többet keres a lábáról készült fotókkal, mint amennyit a havi 8 millió Spotify-hallgatóból

2024. október 26. – 09:51

Másolás

Vágólapra másolva

Lily Allen már többet keres azzal, hogy az OnlyFansen árulja a lábáról készült fotókat, mint a számainak Spotify-lejátszásaiból. Erről a 39 éves énekesnő posztolt a Twitterre (mai nevén X-re) pénteken néhány hónappal azután, hogy regisztrált az OnlyFansre. „Képzeld el, hogy művész vagy, és havonta majdnem 8 millió hallgatód van a Spotifyon, mégis többet keresel azzal, hogy 1000 ember feliratkozik a lábadról készült fotókra” – írta.

Allen egy kommentelőnek válaszolt ezzel, aki azt nehezményezte, hogy az énekesnő az X-en is reklámozta az OnlyFans fiókját. „Képzeld el, hogy Európa egyik legnagyobb zenésze/popsztárja vagy, aztán ezzé alacsonyítod magad” – írta a kommentelő, mire Allen azzal felelt, hogy ez nem az ő hibája, hanem a rendszer ilyen.

A Billboard számításai szerint Lily Allen kb. havi 10 ezer dollárt kereshet az OnlyFansen, miközben a Spotify 4077 dollárt jön be naponta Allen számainak lejátszásaiért az énekes kiadójának, de ebből még a kiadó és és más jogok birtokosai jócskán leveszik a részüket. Hogy a végén Lily Allen mennyit kap, az azon is múlik, hogy az épp lejátszott számok szerzői jogait ő birtokolja-e.

Lily Allen és férje, David Harbour a Stranger Things negyedik évadának bemutatóján – Fotó: Roy Rochlin / 2022 Getty Images
Lily Allen és férje, David Harbour a Stranger Things negyedik évadának bemutatóján – Fotó: Roy Rochlin / 2022 Getty Images

Allen azután indította OnlyFans oldalát, hogy egy podcastben arról beszélt, sok internetező érdeklődik a lába iránt. Azt mondta, korábban a pedikűröse is javasolta neki, hogy lábfotókkal sok pénzt kereshetne, de először elvetette az ötletet. Elmondása szerint férje, a Stranger Thingsből ismert David Harbour eleinte szintén nem rajongott az ötletért, de azóta ő is rájött, hogy ez nagyszerű dolog.

FRISSÍTÉS 12:15

A poszt eredeti verziójában tévesen szerepelt, hogy a Billboard számításai szerint a Spotify havi 4077 dollárt fizet Lily Allen számainak lejátszásai után. Ez valójában napi összeg, és Allen kiadója kapja. A hibáért olvasóink elnézését kérjük.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!