Cardi B házához viccből kihívták a gyermekvédelmet, az énekesnő veréssel fenyegeti az illetőt

2024. október 24. – 15:00

Másolás

Vágólapra másolva

Cardi B Instagram-live-ban beszélt arról, hogy valaki nemrég poénból kihívta a házához a gyermekvédelmet, illetve megesküdött arra, hogy ha kell, akár magánnyomozóval derítteti ki, ki volt az illető.

Cardi a bejelentkezésben arról beszél, hogy néhány napja este 11-kor egyszer csak megjelent náluk a Gyermekvédelmi Szolgálat (Child Protective Services, CPS), mert egy névtelen bejelentő szerint a házban bántalmazzák és verik a gyerekeket. „A Gyermekvédelmi Szolgálat kijön a kibaszott házamhoz éjjel 11-kor? Nem is a házamhoz, a zárt villámhoz, ahol a gyerekeim alszanak, mert kaptak egy névtelen bejelentést, hogy a gyerekeimet bántalmazzák és verik odabent. Te hülye vagy, baszd meg?” – fogalmazott az énekesnő.

Cardi a live-ban ezután arról beszél, hogy beperli a CPS-t, ha nem adják ki a névtelen telefonáló adatait, ha kell, akkor pedig magánnyomozókkal derítteti ki, ki volt a tettes. A CPS-nek azt üzente, ha még egyszer kijönnek a házhoz, édesanyja elátkozza őket, a telefonálót pedig nem tervezi feljelenteni, azt üzente neki, hogy ha az illető férfi, akkor exférje, a Migosból ismert Offset, ha pedig lány, akkor ő maga és húga, Hennessy fogják megverni. Cardi egyénként nem örvend túl jó egészségnek, a live-ot egy kórházi ágyból rögzítette, tegnap pedig egy fesztiválos fellépését is lemondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!