Snoop Dogg keresi a színészt, aki eljátssza a fiatal énjét a közelgő életrajzi filmjében

2024. október 21. – 14:31

Másolás

Vágólapra másolva

Az Entertainment Tonightnak adott interjújában az 53 éves hip-hop ikon elárulta, hogy mostanában elfoglaltabb, mint valaha, hiszen ő lett a The Voice 26. évadának coacha, és az életrajzi filmje főszerepének castingját is felügyeli.

Az először 2022-ben bejelentett Snoop Dogg-film máris nagy port kavart, a Variety már korábban beszámolt arról, hogy a mozit az Universal Pictures fejleszti, a rendezői székbe pedig Allen Hughes, a Menace II Society és a Halott elnökök című filmek rendezője ül majd be. A forgatókönyvet Joe Robert Cole, a Fekete Párduc társszerzője, a Wakanda Forever című könyvének írója jegyzi.

Snoopnak nem csupán annyi az elvárása, hogy hasonlítson rá a leendő színész.

„Valójában olyan valakit keresek, aki meg tudja testesíteni azt a szellemet, amikor még olyan fiatal és nyers voltam, próbáltam felfedezni, hogy ki vagyok, ehhez pedig fenomenális színészi tehetség kell majd” – hangzik el az interjúban

Érdekesség, hogy ez lesz az első film a Snoop tulajdonában lévő Death Row Pictures-től, amit a zenész 2022 elején szerzett vissza az MNRK Music Grouptól. Ez az a kiadó, amely közel három évtizeddel ezelőtt elindította karrierjét a Doggystyle című debütáló albumával. A Deadline szerint a filmben nemcsak erről az albumról lesznek majd zenék, hanem számos más legendás slágere is felcsendül majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!