Két év után ismét női és férfi műsorvezetője is lesz hétvégenként az RTL Híradónak

2024. október 18. – 09:17

Másolás

Vágólapra másolva

Közel két év után ismét női és férfi műsorvezetője is lesz hétvégenként az RTL Híradónak. Heer Orsolya és Major Eszter heti váltásban lesz Rábai Balázs műsorvezetőtársa – derül ki a csatorna közleményéből.

Korábban már mindketten szerepeltek az RTL képernyőjén. Heer Orsolya közel 20 éve dolgozik televíziós újságíróként. Kommunikáció és művelődésszervező szakon diplomázott, még egyetemistaként az esztergomi televízióban kezdte a szakmai pályafutását. Később a Hír TV híradós riportereként rendszeresen élőben tudósított a legfontosabb hazai eseményekről, majd műsorvezetője volt reggeli és esti hírháttér műsoroknak. 2023 áprilisában csatlakozott az RTL Híradó csapatához, ahol riporterként főként egészségügyi, közéleti és politikai témákkal foglalkozik.

Rábai Balázs és Heer Orsolya – Fotó: RTL Sajtóklub
Rábai Balázs és Heer Orsolya – Fotó: RTL Sajtóklub

Major Eszter több mint egy évtizede televíziós újságíró. 2020 óta az RTL Híradó riportere, 2022. november 10. óta a késő esti RTL Híradó egyik műsorvezetője. Riporterként főként egészségügyi témájú anyagokat készít, de például végigkövette a Színház- és Filmművészeti Egyetem körüli történéseket, tudósított tüntetésről és dolgozott választási műsorban is.

Rábai Balázs és Major Eszter – Fotó: RTL Sajtóklub
Rábai Balázs és Major Eszter – Fotó: RTL Sajtóklub

Major Esztert a nézők először október 19-én láthatják majd Rábai Balázs műsorvezetőtársaként, Heer Orsolya pedig egy héttel később, október 26-án debütál a hétvégi híradóban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!