Alkoholmentes sört dob piacra Tom Holland

2024. október 16. – 17:16

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Holland betörni készül az alkoholmentes italok piacára, a színészről kevesen tudják, de már két éve nem iszik alkoholt, így abszolút önazonos lépés tőle, hogy elindítson egy ilyen brandet. A sör „Bero” nevet kapta, szerdán került kereskedelmi forgalomba, és már online is megvásárolható.

„Számomra a Bero személyes ügy” – idézi Hollandot a Variety. A színész hozzátette, hogy két év józanság után szeretett volna valami olyat alkotni, ami tükrözi az életmódját és az értékeit, amiket vall.

„Ez a sör nemcsak azoknak szól, akik hasonló úton járnak, hanem mindenkinek, aki értékeli a minőséget, a kézművességet. A Bero ugyanazt az ízt és élményt nyújtja, mint egy nagyszerű sör, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni miatta” – mondta a színész.

A Beróból háromfélét is lehet majd kapni, a Kingston Golden Pils egy újragondolt európai Pilsner, ami egyébként Holland szülővárosáról kapta a nevét, az Edge Hill Hazy IPA, egy New England-stílusú komlós sör, amit Holland általános iskolája után neveztek el, és végül ott van Noon Wheat, ami a színész szeretett schnauzer kutyájának állít emléket.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!