Németh Kristóf és Czutor Zoltán Sztárbox-meccse mintha lassított felvételről ment volna

2024. október 14. – 09:25

Németh Kristóf és Czutor Zoltán Sztárbox-meccse mintha lassított felvételről ment volna
Fotó: Sallak Dóra / RTL

Másolás

Vágólapra másolva

A Sztárbox újabb epizódja a megszokott adásmenettől némileg eltért, mintha a szerkesztők is számítottak volna arra, hogy egyik mérkőzés sem fog a végéig tartani, ezért a tervezett három helyett négy összecsapást is rendeztek. A mérkőzések tétje is nagyobb volt már, hiszen ezúttal a döntőbe jutásért meccseltek a celebek.

Férfi könnyűsúlyban Horváth Tamás énekes és Sárközi Ákos séf mérték össze erejüket, utóbbi azért tért vissza a műsorba, mert Miller Dávid orrsérülés miatt visszalépett. Középsúlyban Szecsei Valter rapper és Törőcsik Dani tetoválóművész léptek ringbe, míg a korábbi vesztesek, azaz a visszatérők csatája Németh Kristóf és Czutor Zoltán között zajlott. A nehézsúlyú kategóriában Lmen Prala és Mészáros András mérték össze erejüket.

Horváth Tamás rövid időre a látását is elvesztette

Sárközi Ákos és Horváth Tamás mérkőzése lendületesen indult, az első perc igazán mozgalmas volt, ekkor Horváth több ütést is bekapott. Mindkét fél energikusan kezdett, Sárközi ráadásul olyan erővel támadott, hogy majdnem kiütötte ellenfelét, míg Horváth nemcsak hogy feladta a mérkőzést, de láthatóan felállni is nehezére esett.

Ez komoly visszatérés volt Sárközitől, aki technikai KO-val nyert, és hatalmas bizonyítási vágyának köszönhetően továbbjutott a döntőbe. Az összecsapás során azonban egy szabálytalan tarkón ütés is történt, emiatt Horváth rövid időre elvesztette a látását, és ezért adta fel a küzdelmet. Szerencsére az eset nem okozott komolyabb sérülést.

Fotó: Sallak Dóra / RTL
Fotó: Sallak Dóra / RTL

A nagy visszatérők lassított felvételen bokszoltak

Férfi középsúlyban Szecsei Valter és Törőcsik Dani is ugyanolyan elszántan szálltak ringbe. A közönségnek teljesen kiegyenlítettnek tűnt a küzdelem, a mérkőzés így inkább taktikai csatát hozott. Ez a mérkőzés volt a legizgalmasabb az egész este folyamán, végül Szecsei Valter egy ponton feladta a mérkőzést, ezzel folytatva az este technikai KO-inak sorozatát.

A Németh Kristóf és Czutor Zoltán közötti összecsapás több szempontból már sokkal kellemetlenebb volt. A Barátok köztre tett utalásokkal teletűzdelt felvezetésnél már csak maga a meccs volt kínosabb, igaz, ez a mérkőzés nem is számított bele a versenysorozatba. „A nagy visszatérők csatája” olyan lassú volt, mintha lassított felvételt néznénk. Németh többször ütött a levegőbe, a meccs tempója pedig a korábbiakhoz képest víz alatti bunyónak tűnt. Ezt a mérkőzést tényleg kár volt erőltetni, a két rossz közül a kevésbé rossz bizonyult győztesnek, és így Czutor lett a befutó.

Mielőtt végleg leült volna az adás, a Sztárbox történetének legrövidebb mérkőzése kicsit felrázta a közönséget. Lmen Prala és Mészáros András mérkőzésén előbbi szinte azonnal a padlóra került, amiből már nem tudott visszajönni, ehhez képest sportszerűen viselte ezt a gyors vereséget. Ezt a mérkőzést talán Mészáros edzőjének tömör kommentárja foglalta össze a legjobban: „Nehéz edzés, könnyű meccs.”

Fotó: Sallak Dóra / RTL
Fotó: Sallak Dóra / RTL

A Sztárbox újabb adását néhány váratlan fordulat mentette meg az unalomba fulladástól, de a lényeg most is ugyanaz maradt: az egész este során alig tízpercnyi bokszot láthattunk a többórás műsorfolyamban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!