SELEKT néven indít saját streamingplatformot az AMC

2024. október 1. – 11:29

Másolás

Vágólapra másolva

Az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) és a Magyar Telekom stratégiai együttműködése révén elindul a SELEKT, az AMCNI CNE saját streamingszolgáltatása Magyarországon, olvasható a cég közleményében.

A SELEKT a Telekom IPTV és Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára lesz elérhető, kivéve néhány csomagot, és 1800 órányi tartalmat kínál, beleértve filmeket, sorozatokat, sportközvetítéseket és gyermekműsorokat.

Az exkluzív tartalmak közé tartozik például a The Walking Dead – The Ones Who Live és a Spektrum saját gyártású produkciói. A SELEKT-hez 5 eszköz lesz regisztrálható, és 3 stream futtatható egyszerre. A SELEKT mellett elindul a SELEKT Light is, amely korlátozott hozzáférést biztosít egy regisztrációért cserébe. A SELEKT teljes kínálata Telekom-előfizetők számára elérhető további költségek nélkül.

A platformon nézhető lesz majd többek között a kézilabda Bajnokok Ligája, az NBA (amerikai profi kosárliga) és az MLB (amerikai profi baseball-liga) is, de a Sport TV saját gyártású sorozatai és magazinjai, mint a Harmadik Félidő, Trash Talk, Alley-oop és a Calcio Titkai. A Sport1-en és Sport2-n élőben közvetített legjobb meccsek pedig elérhetők lesznek egy hétig.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!