Az Amazon újra életre keltheti a Robotzsarut

2024. szeptember 27. – 13:03

Másolás

Vágólapra másolva

A Variety értesülései szerint Robotzsaru sorozatot készít az Amazon, Peter Ocko íróként, vezető producerként és showrunnerként csatlakozott a projekthez, James Wan pedig executive producerként vesz részt a munkálatokban az Atomic Monster stúdió közreműködése révén. A hírek szerint az új Robotzsaru sztori szempontjából pont olyan lesz, mint a régi Robotzsaru: egy félig ember, félig gép rendfenntartó próbálja majd visszaszorítani a bűnözést.

A sorozatot az Amazon tulajdonában álló MGM Studios fogja gyártani. Az Amazon minden valószínűség szerint azért nyúl újra a Robotzsaru franchise-hoz, mert bár annak a jogai az MGM-nél vannak, de régóta hozzá sem nyúltak. A franchise 1987-ben indult, és azóta több film, TV-sorozat, videojáték és képregény is készült. Ocko neve A hivatalból (The Office), a Haláli hullákból (Dead Like Me) és a Dinosaurs nevű, mai szemmel már bizarrnak ható, de négy évadot megélő sitcomból lehet ismerős.

Tíz éve egyébként már átesett egy meglehetősen közepes rebooton a franchise, pedig a főbb szerepeket világsztárok játszották, feltűnt a filmben Gary Oldman, Michael Keaton, Joel Kinnaman és még Samuel L. Jackson is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!