Visszavonul Skyrim Nagyi, a videójátékos videók 88 éves sztárja

2024. szeptember 23. – 21:35

Másolás

Vágólapra másolva

Egy Youtube-videóben bejelentette visszavonulását Shirley Curry, vagy ahogy videójátékos körökben ismerték, Skyrim Nagyi – írja az IGN.

A 88 éves Curry azzal szerzett hírnevet magának, hogy bár nem mondható róla, hogy megtestesítené a sztereotipikus gémert, lelkes videójátékosként már kilenc éve töltögette fel az Elder Scrolls-széria végigjátszásairól készített videóit. Méghozzá nagy sikerrel: a Youtube-csatornájának 1,3 millió feliratkozója van. Becenevét is a sorozat ötödik részének címéről kapta, és a közösségnek olyannyira megbecsült tagja volt, hogy a rajongói 2018-ban petíciót indítottak, hogy a fejlesztő Bethesda írja bele Skyrim Nagyit az akkor és még azóta is készülő Elder Scrolls 6-ba – és a stúdió végül meghajolt a játékosok akarata előtt.

„Csak szórakozásból csinálom, és már nem szórakoztató. Belefáradtam. Unom. Halálra unom magam tőle. Úgyhogy most hozom meg a döntést, teljesen, véglegesen. Nem fogok több játékvideót készíteni és feltölteni” – mondta a bő 13 perces visszavonulós videójában:

De nem tervez teljesen eltűnni a Youtube-ról, más témákban még előállhat új videókkal – tette hozzá. Olvasni fog, és talán írni is, tervei szerint mindkettőről beszámol majd a csatornáján.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!