David Schwimmer nagyon meglepődött, mikor azt hallotta, hogy Matthew Perry megdicsérte

2024. szeptember 20. – 15:05

Másolás

Vágólapra másolva

David Schwimmer nemrég az Origins with Cush Jumbo podcast vendége volt, ahol meglepődve hallgatta, ahogy a műsorvezető elmesélte neki egy beszélgetését a tavaly elhunyt Matthew Perryvel. Cush Jumbo brit színésznő elmesélte, hogy a Jóbarátok Chandlerje dicsérte Schwimmer vígjátékhoz való érzékét. Perry és Jumbo együtt játszottak a Diane védelmében (The Good Fight) című sorozatban, míg Perry és Schwimmer tíz évadon keresztül játszottak együtt a Jóbarátokban. Jumbo már hosszú évek óta figyelemmel követte Schwimmer színészi játékát, így megkérdezte Perryt, hogy ez természetesen fakad-e Schwimmerből:

„Perry arról mesélt, hogy mennyire tőled függött, hogy kulcsember legyél a jelenetekben, akit folyamatosan néznek az emberek. Ha te nem lennél, akkor nem működtek volna így a dolgok a forgatáson” – emlékezett vissza Jumbo.

Schwimmer teljesen le volt sokkolódva a történet hallatán, elmondta, hogy ez hatalmas bók számára és meg is lepte, mivel Perry mindig nagyon távolságtartó volt vele, sosem mondott ilyet neki, de nagyra értékeli. Schwimmer hozzátette, hogy egyébként azon kevesek közé tartozik, akik szigorú színházi képzést végeztek. Szerinte gondosan, finoman megkoreografáltnak kell lennie egy vígjátéknak, emiatt sokat is kell dolgozni rajta.

Perry tavaly októberben halt meg 54 évesen ketamin akut hatásainak következtében. Schwimmer az Instagramon tisztelgett egykori kollégája előtt halálának híre után: „Sosem fogom elfelejteni a képernyőn való jelenlétedet és a kiváló érzékedet az időzítéshez. Egyszerűen kiragadtál egy-egy sort a dialógusból, és saját személyiségedre formáltad, ami annyira váratlanul vicces és feledhetetlen volt, hogy mai napig jó visszaemlékezni rá”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!