Tyler, the Creator színészként debütál Timothée Chalamet és Gwyneth Paltrow oldalán

2024. szeptember 18. – 13:59

Tyler, the Creator színészként debütál Timothée Chalamet és Gwyneth Paltrow oldalán
Tyler, the Creator 2024. június 25-én Los Angelesben – Fotó: Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A bátor húzásairól ismert A24 stúdió új filmjében mutatkozik be színészként Tyler, the Creator amerikai rapper és divattervező – írja a Deadline. A filmet Josh Safdie, az ikonikus Safdie-testvérpár idősebbik tagja rendezi majd, aki öccsével a Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) és a Jólét (Good Time) című virális filmeket jegyzi az utóbbi évekből.

A film címe Marty Supreme lesz, ezt még júliusban jelentette be az A24 egy X-bejegyzésben. A cselekmény egyelőre ismeretlen, de a Variety értesülései szerint egy profi amerikai pingpongozó, Marty Reisman inspirálta a sztorit, aki 2012 decemberében hunyt el. Reisman, akit kivételes képességeiről és egyedi játékstílusáról ismertek a sportban, Manhattanben kezdte a karrierjét, és élete során több mint 22 bajnoki címet szerzett 1946 és 2002 között. A film forgatókönyvét maga Safdie írta Ronald Bronstein közreműködésével, és ők a producerei is a filmnek Eli Bush, Anthony Katagas, Timothée Chalamet és az A24 mellett.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a Marty Supreme két sztárja Gwyneth Paltrow és Timothée Chalamet lesznek, hozzájuk csatlakozik most Tyler, the Creator, akitől bár nem áll messze a mozi világa, ez lesz az első nagyjátékfilmje. A divatban is aktív zenész korábban játszott már az Adult Swimen futó Loiter Squad című vígjátékban, amit az Odd Future-ből ismert zenészbarátaival készítettek, és társalkotója volt a szintén Adult Swim által gyártott The Jellies! című animációs sorozatnak, illetve szerepelt a Viceland Nuts + Bolts című dokumentumsorozatában is.

Azt még nem tudni, hogy Tyler, the Creator kit alakít a sorozatban, a sokoldalú sztár (aki korábban a Louis Vuittonnak és a Lacoste-nak is tervezett kollekciókat) mindenesetre tovább bővíti színes alkotói palettáját.

A Marty Supreme szép és sorsszerű összeérés Timothée Chalamet és a rapper karrierjében: Tyler, the Creator még 2018-ben említette meg a színész nevét Okra című dalában („Tell Tim Chalamet to come get at me / Skin glowin', clear of acne”), Chalamet pedig még 2013-ban posztolt egy fotót Tyler egyik koncertjéről.

Josh Safdie 2008-ban debütált a Köszönöm, hogy kirabolt! (The Pleasure of Being Robbed) című krimi-vígjátékkal, 16 év után a Marty Supreme lesz az első játékfilm, amit szólóban, testvére nélkül rendez.

Tyler, the Creator jelentőségével, munkásságával és első lemezével külön After adásban is foglalkoztunk korábban, ezt itt lehet megnézni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!