Lady Gaga helyretette egykori csoporttársait, akik azon gúnyolódtak, hogy sosem lesz híres

2024. szeptember 13. – 14:28

Másolás

Vágólapra másolva

Lady Gaga egy TikTok-videóban reagált arra a régi Facebook-csoportra, amiben egykori csoporttársai a New York Egyetemen gúnyt űztek belőle. Azóta már nem létezik a „Stefani Germanotta, sosem leszel híres” csoport, de az arról készített képernyőfotó évek óta kering a rajongók körében.

„Néhány ember akkoriban csinálta ezt a csoportot, amikor még egyetemre jártunk. Ezért nem szabad feladnod, ha az emberek kételkednek benned. Menned kell tovább” – írta az énekesnő a videóhoz csatolt másik fotóhoz, ami már a sikereit érinti, köztük többek között az Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjakat.

Lady Gaga a New York Egyetem művészeti karára járt, mielőtt kiadta első lemezét, The Fame címmel még 2015-ben. A tanulmányait azonban nem fejezte be zenei karrierje miatt, ehelyett inkább New York klubjaiban lépett fel.

A párizsi olimpia nyitóünnepségén is fellépő Lady Gaga nemrég vőlegényeként mutatta be Michael Polanskyt. Lady Gagát és Michael Polanskyt először egy 2020-as szilveszteri partin fotózták le együtt Las Vegasban. Kapcsolatukat azután hozták nyilvánosságra, hogy eltöltöttek együtt egy hétvégét Miamiban a 2020-as Super Bowl alkalmából.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!