Megjelent a Donald Trumpról szóló életrajzi film első előzetese

2024. szeptember 10. – 20:51

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent az első trailer a The Apprentice című, Donald Trumpról szóló életrajzi filmhez – írja a Variety.

A filmben, aminek a címe lefordítva „A gyakornok” lehetne, Sebastian Stan alakítja az üzletembert és volt amerikai elnököt. A film Trump hírnévre emelkedését és azt a 70-es éveket átívelő időszakot követi nyomon, amikor Roy Cohn befolyásos jobboldali ügyvédtől és politikai fixertől tanult.

Cohn egy időben Joseph McCarthy szenátor főtanácsadója volt, emellett az amerikai igazságügyi minisztérium ügyészeként került reflektorfénybe Julius és Ethel Rosenberg kémkedési perében.

Sebastian Stant a magyar nézők leginkább az Amerika kapitány-filmekből ismerhetik. Roy Cohnt Jeremy Strong alakítja, akit az Utódlás című televíziós sorozatból és az Úriemberek című Guy Richie-filmből lehet ismerős. Ali Abbasi rendező Gabe Sherman által írt játékfilmjében Maria Bakalova játssza Ivana Trumpot, Martin Donovan pedig idősebb Fred Trumpot.

A filmet májusban mutatták be a cannes-i filmfesztiválon, az Egyesült Államokban pedig október 11-én kerül a mozikba. Magyarországon várhatóan október 24-én mutatják be a filmet.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!