Dave Grohl saját maga jelentette be, hogy házasságon kívüli gyereke született

2024. szeptember 10. – 22:39

Dave Grohl saját maga jelentette be, hogy házasságon kívüli gyereke született
Dave Grohl a Foo Fighters koncertjén egy fesztiválon a dániai Roskilde-ben 2024. július 5-én – Fotó: Helle Arensbak / Ritzau Scanpix / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

„Nemrég egy házasságomon kívül született kislány apja lettem. Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyerekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat, és elnyerjem a megbocsátásukat. Hálásak vagyunk, hogy tekintettel vannak minden érintett gyerekre, ahogy együtt továbblépünk” – ez a rövid közlemény olvasható Dave Grohl, a Foo Fighters énekes-gitárosának Instagram-oldalán.

Grohl 2003-ban házasodott össze Jordyn Blummal, három lányuk született, akik tíz-, tizenöt és tizennyolc évesek. A Nirvana egykori dobosaként is ismert Grohl 2009-ben így felelt arra a kérdésre, hogy az apává válás megváltoztatta-e, ahogyan zenét ír: „Régebben az év kilenc hónapjában turnéztam. Most már nem szeretek tizenkét napnál tovább távol lenni a gyerekeimtől. Ez mindent megváltoztatott, amit csinálok. Amikor gyerekeid vannak, más szemmel látod az életet. Mélyebben érzed a szeretetet, és talán egy kicsit együttérzőbb vagy. Ez elkerülhetetlenül hat a dalszerzésre is.”

Grohl első felesége 1994 és 1997 között Jennifer Leigh Youngblood volt. Grohl korábban elismerte, hogy a hűtlensége vezetett a válásukhoz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!