Kendrick Lamar lesz a jövő évi Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője

2024. szeptember 8. – 19:08

Másolás

Vágólapra másolva

Kendrick Lamar lép fel a következő Super Bowl (az amerikai futballbajnokság döntője) szünetében – derült ki vasárnap. A Deadline azt írja, a Super Bowl LIX Apple Music félidős show 2025. február 9-én lesz a New Orleans-i a Caesars Superdome-ban, músort a a Roc Nation nevű cég rendezi.

„A rapzene a mai napig a legnagyobb hatású műfaj. És én ott leszek, hogy emlékeztessem a világot, miért. Az igazit kapták meg” – közölte Lamar. Az Instagramon is megosztott egy videót a bejelentéshez, amelyen egy gigantikus amerikai zászló előtt állva egy dobógépbe tölt amerikaifoci-labdákat, és úgy csinál, mintha motivációs beszédet intézne valakihez a kamerán kívül.

„Mi a helyzet, emberek? A nevem Kendrick Lamar, és fellépek a Super Bowl 59-en” – mondja. „Te is el fogsz jönni? Remélem, hogy igen. Tudod, hogy csak egy lehetőség van a bajnokság megnyerésére, nincs második forduló... nem szeretném, ha kihagynád. Találkozzunk New Orleansban, 2025. február 9-én. Vedd fel a legjobb ruhádat is, akkor is, ha otthonról nézed.”

A Roc Nation alapítója, Jay-Z is megosztotta a hírt:

„Kendrick Lamar valóban egy olyan művész és előadóművész, akiből egy van egy generációban. A hip-hop és a kultúra iránti mélységes szeretete határozza meg művészi látásmódját. Páratlan képességgel rendelkezik arra, hogy globálisan meghatározza és befolyásolja kultúrát. Kendrick munkássága túlmutat a zenén, és hatása még évekig érezhető lesz.”

Lamar korábban egyszer már fellépett a Super Bowl LVI félidei show-jában 2022-ben, ekkor Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent és Mary J. Blige társaságában.

A Super Bowl az NFL éves csúcseseménye, így általában a legnézettebb tévéműsor az USA-ban. A félidős műsor mindig kiemelt jelentőségű popkulturális és marketingesemény, az itt leadott tévéreklámok a legdrágábbak az országban, és ekkor fogy a legtöbb klasszikus amerikai rágcsálnivaló is a meccset a televízión nézőknek köszönhetően.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!