Selena Gomez dollármilliárdos lett, de nem a zenei és színészkarrierjéből

2024. szeptember 6. – 18:58

Másolás

Vágólapra másolva

Milliárdos státuszba került Selena Gomez színész-énekes, és ez főként a Rare Beauty nevű márkájának köszönhető – írja a CNN. A Gyilkos a házban 32 éves sztárja vállalkozóként és befektetőként is tevékenykedik, 1,3 milliárd dolláros vagyonával jelenleg az USA egyik legfiatalabb, önerőből lett milliárdosa.

Vagyonának egy része természetesen zenei és színészkarrierjéből származik. Legjelentősebb bevételi forrása azonban a Rare Beauty nevű szépségápolási cikkeket árusító cége, amelyet öt éve alapított. A márka fiatalok és influenszerek körében vált igazán népszerűvé az Instagramon.

A 424 milliós instagramos követőtábora már önmagában is említésre méltó, ennek több millió dolláros együttműködési szerződéseket köszönhet, például a Pumával is. Ugyanis ezzel ő a harmadik legkövetettebb ember a platformon Cristiano Ronaldo 638 milliós és Lionel Messi 504 milliós oldala után.

Ez a követőtábor járult hozzá a Rare Beauty termékcsaládjának sikeréhez is. Belekerült az eddig Rihanna és a Kardashianok által uralt influenszermárkák kategóriájába. Gomez állítólag befektetőket is megkeresett a Rare Beautyval, állítólag 2 milliárd dollárig feltornászná cége becsült értékét.

Az egykori gyereksztár jelenleg is futó sorozata, a Gyilkos a házban szintén nagy bevételeket hoz. A Bloomberg szerint 6 millió dollárt keres vele évadonként, és erre jönnek még rá a zenei karrierjéből származó jogdíjak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!