Kiderült, hogy a Yu-Gi-Oh! tornán részt vevő, titokzatos Nocturne valójában a One Direction volt énekese

2024. szeptember 4. – 14:05

Másolás

Vágólapra másolva

A Yu-Gi-Oh! Master Duel legutóbbi nagy tornáján kiderült, hogy a titokzatos, maszkban és hangtorzítóval szereplő Nocturne nem más, mint a One Directionből ismert Zayn Malik – írja a Billboard. A verseny elején a szervezők megígérték, hogy a küzdelem végén lerántják a leplet a titkos indulóról.

A tornát egy Fictinium nevű játékos nyerte meg, de az igazi izgalom akkor jött, amikor az addig egy kicsit a Code Geass főszereplőjét, Lelouch-t idéző maszk mögött rejtőzködő titokzatos játékos felfedte, hogy ő Zayn Malik, és elárulta, hogy gyerekkora óta nagy rajongója a Yu-Gi-Oh!-nak, és örömmel vett részt az eseményen.

„Kisgyerekkorom óta rajongok a Yu-Gi-Oh!-ért, szóval megtiszteltetés, hogy részt vehettem a játékban, nagyon izgalmas volt. Már hetek óta vártam ezt a napot” – mondta Malik, aki a négyes döntő meccseit kommentálta az est házigazdái, Steven Kangas és Billy Brake mellett. Malik azt is elárulta, hogy ha ő venné fel a sorozat főcímdalát, annak nagyszabású, kétezres évek eleji rock hangulata lenne.

A Yu-Gi-Oh! 1996-ban először mangaként jelent meg, hogy aztán pár évvel később papíralapú kártyajátékot csináljanak belőle, ami máig népszerű is maradt. A Master Duel a játék két éve megjelent, sokadik digitális változata, ami váratlanul jól sikerült, és a virtuális térben is simán felhozta a papíralapon máig nagyon népszerű kártyajátékot a Magic: The Gathering Arena és a Hearthstone mellé. A játékot akkor ki is próbáltuk, erről itt olvashatnak bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!