Richard Gere szerint nagyon rosszul volt megírva a szerepe a Micsoda nő!-ben

2024. szeptember 1. – 21:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Elképesztően alulírtnak” nevezte a Micsoda nő! című filmben alakított karakterét Richard Gere a velencei filmfesztiválon tartott előadásában. A Hollywood Reporter szerint a 75 éves színész arról beszélt, hogy a forgatás alatt rengeteget kellett rögtönöznie, karaktere ugyanis a forgatókönyvben nem volt igazán jól megírva, Edward, az üzletember „lényegében csak egy öltöny és egy jó frizura volt”.

Gere szerint a film híres zongorás jelenetét is improvizálták, a rendező, Garry Marshall megkérdezte tőle, mit szokott csinálni késő este, ha hotelben kell aludnia. Gere azt mondta, ha ébren van ilyenkor, akkor általában az időeltolódástól szenved, és mivel viszonylag jól zongorázik, gyakran keres zongorát a hotelben vagy a környékén, és játszik rajta. A rendező beleegyezett, így vették fel ezt a jelenetet.

A fülledt hangulatú filmrészletet le is vetítették a filmfesztiválon, utána a színész azzal viccelt, hogy mennyire nincs kémia a jelenetben közte és Julia Roberts között (pedig ugye nyilvánvalóan van).

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!