Új előzménysorozatot kap a Trónok harca, jön A Fehér Lótusz és a The Last of Us új évada is

2024. augusztus 6. – 15:27

Másolás

Vágólapra másolva

Régóta várt folytatások és vadiúj sorozatok villannak fel a HBO Max friss előzetesválogatásában, amivel az idei és a jövő év újdonságait harangozzák be, vette észre a 24.hu. Az előzetesdömping alapján már nem kell sokat várnunk a The Last of Us második és A Fehér Lótusz harmadik évadára.

Éppenhogy kijött a Sárkányok háza második évada, kiderült az is, hogy a Max új előzménysorozatot hoz ki a Trónok harca univerzumból A hét királyság lovagja címen.

Jön még a Stephen King-féle Az-ból táplálkozó film Welcome to Derry címen, de a Maffiózók című kultikus HBO-sorozathoz is érkezik egy dokumentumfilm The Sopranos címmmel egy dokumentumfilm is, amely a sorozat alkotójának életét és karrierjét mutatja be.

Szerepel még a Max 2024–25-ös kínálatában The Franchise címmel egy új szuperhős-paródia, a Dűne spinoffja, a Dune: Prophecy és a Batmanhez tartozó A Pingvin is. Új évadadal jön az Aranykor, az És egyszer csak, és az Ipar is.

Casey Bloys, aki 2016 óta felel az HBO (és azóta a Max Originals) gyártásaiért a Telexnek adott interjújában is elárulta, hogy már forog a Fehér Lótusz és a The Last of Us, és mindkét sorozat 2025 első felében érkezik. Bloys emellett arról is beszélt, hogy senkinek sem jó, ha egy évben 600 sorozat készül.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!