24 évesen meghalt Lakatos Tícián, a Love Island egykori győztese

2024. július 30. – 10:03

Másolás

Vágólapra másolva

„Fájó szívvel tudatjuk, Lakatos Ticián Edzőnk, barátunk, testvérünk, 24 éves korában szívrohamban elhunyt” – jelentette be Facebook-oldalán a 16. kerületben fellelhető A R ZS Dojo-Fight Club harcművészeti terem. Lakatos Tíciánt az RTL-en 2019-ben leadott Love Island párkereső valóságshow-ból ismerhetik a tévénézők, a műsort ugyanis ő nyerte meg Zsófival. A Blikk szerint Lakatos Tícián még néhány napja is posztolt az Instagramon.

A Blikk elérte az edzőteremben a férfi egyik kollégáját, aki azt mondta, hogy Lakatos Tícián edzőként dolgozott náluk, és nagyon szerették a sportolói. Úgy tudják, Lakatos Tícián koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, és korábban volt már egy infarktusa, amiből sikeresen felépült. A fentiek miatt nem reménykedett benne, hogy profi bokszolóként kijuthat az olimpiára, ám nemrég sportorvosi vizsgálatokon azt mondták neki, hogy szinte meggyógyult, és akár még versenyezni is kezdhet.

„Hétfőn még megtartotta az edzéseit, és azon kívül, hogy mondta, kicsit fáradt, semmi jele nem volt a tragédiának. Éjjel lett aztán rosszul, otthon esett össze, a barátnője talált rá, és azonnal hívta a mentőket. Első és hátsófali szívinfarktusa volt egyszerre, és nem lehetett már mit tenni. A mentősök mindent megtettek, másfél órán át próbálták őt újraéleszteni, de hiába, a műszerek folyamatos zavart mutattak a szívében” – mondta kollégája a lapnak.

Lakatos Tícián 2019-es portréfilmjében arról beszélt, hogy 12 évig bokszolt, az volt az álma, hogy olimpiai bajnok legyen. Azt is mondta, könnyen tud szeretni, és ami a szívén, az a száján.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!