Novemberben érkezik a Siló második évada az Apple TV-re

2024. július 28. – 09:32

Másolás

Vágólapra másolva

Bejelentette az Apple TV+ a Siló című sorozat második évadának premierjét: november 15-én jön első rész, a teljes, tízrészes évad többi epizódját pedig január folyamán adják le – írja a Deadline.

A stúdió a hétvégi Comic-Conon hozta nyilvánosságra a dátumot és még néhány új részletet a disztópikus sci-fi-sorozattal kapcsolatban. Kiderült az is, hogy a második évadhoz leszerződteték Steve Zahnt, akit a nézők a Fehér Lótusz első évadában láthattak mostanában.

A Hugh Howey Wool-trilógiája alapján készült Silo a Föld utolsó tízezer emberének életét mutatja be, akik mérföldekkel a bolygó felszíne alatt élnek a Silónak nevezett mesterséges ökoszisztémában. A Siló a történet szerint azért épült, hogy menedéket nyújtson a bolygó mérgezővé vált felszínétől, de senki nem tudja pontosan, mi okozta a kinti katasztrófát, és mi van odakint. Akik pedig megpróbálják kideríteni a rejtélyt, azoknak halálos következményekkel kell szembenézniük.

A sorozat főszereplője a gépészmérnököt alakító Rebecca Ferguson, aki azt próbálja kideríteni, miért halt meg a szerelme, de a nyomozás során egyre közelebb kerül a Siló eredetének kérdéseihez is.

Forrás: Apple TV+
Forrás: Apple TV+

A második évadban Tim Robbins, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie és Iain Glen is szerepelnek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!