Brad Pitt Magyarországon van, levideózták a Hungaroringen

2024. július 18. – 18:16

Másolás

Vágólapra másolva

Hétvégén jön az Forma–1-es Magyar Nagydíj, amelyen Brad Pitt is feltűnt: a színészt csütörtökön lehetett látni a Hungaroringen a boxutcában. Erről az M4 tett közzé egy rövid videót:

A látogatás nem független attól, hogy Pittnek jövőre érkezik egy Forma–1-es témájú filmje, a beszédes című F1, amelyben egy fiktív Forma–1-es legendát alakít: forgatni érkezett a Hungaroringre is. A filmet a Top Gun: Mavericket rendező Joseph Kosinski jegyzi, szóval várhatóan tele lesz belső kamerás és szédítő felvételekkel a versenyekről.

A produkció 300 millió dollár feletti büdzséje is ambiciózus filmet vetít előre. Ez a költségvetés ráadásul tovább nőtt a hollywoodi színészek és írók sztrájkja miatt. Ezzel a büdzsével minden idők legdrágább filmjei között lesz az F1, az Avatarral vagy a Mission Impossible: Leszámolással egy ligában. Kosinski azt is elárulta a Varietynek, hogy 11. csapatként forgathattak az igazi versenyeken, szabad bejárásuk volt a paddockba is.

Az F1-ben Brad Pitt csapattársát Damson Idris játssza, a filmben még Javier Bardem, Kerry Condon és Tobias Menzies is feltűnik. És ha nem lenne elég világos, hogy mennyire drámai filmet szeretne ebből a produkció mögött álló Apple, akkor még fontos hozzátenni, hogy az F1 zenéjét Hans Zimmer írja – írtuk július elején, amikor kijött a film első teasere.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!