Akkora tömeg vette körül IShowSpeedet, miközben Budapestről streamelt, hogy a kamerája is tönkrement

2024. július 16. – 20:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Budapesten járt-kelt az egyik legismertebb amerikai streamer, IShowSpeed, közben pedig minden lépését élőben közvetítette.

A 444 szerint Darren Watkins Jr., művésznevén IShowSpeed európai turnén van, ezalatt váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival.

A streamer kedd este a Mammut pláza közelében kezdte az élőzést, ahol természetesen egy Hungary-hungry szóviccel árulta el, hogy hol is van épp. Bár az is árulkodó volt, hogy – az amúgy Cristiano Ronaldo iránti rajongásáról ismert streamer – egy magyar válogatott mezt visel.

A következők történtek eddig:

  • Tinédzserhordák követték a Mammut plázában. A rajongói egy csomag Negróval várták, elsőként a baszd meg és a kurva szavakat tanították meg neki, aztán parfümöt vett a Mammutban.
  • Felautózott a Várba, ahol újabb csoportok kezdték el követni.
  • A Mátyás-templomnál, amit ő román kastélynak nevezett, kapott egy Balázs Kicks-ajándékcsomagot.
  • Újra a kocsiba ült, ahol a nézők üzeneteire reagálva végül Azahriah-t kezdett el hallgatni, amire 7/10-es osztályzatot adott. Utána Danika House volt terítéken.
  • A következő állomás a Széchenyi István tér környéke volt, ahonnan a Bazilikához sétált, eközben továbbra is rengetegen követték. Több ajándékot is kapott, és még egy Burger King-es dolgozó is kirohant hozzá egy szelfiért a munkából.
  • Ezután megint autóba ült, egy hosszabb kocsiút után – ami alatt láthatóan többen is követték autóval – végül a Vigadónál kötött ki.
  • Itt aztán beült egy étterembe, táncolt az élő zenére, és evett egy gulyáslevest, miközben az őt körbevevő fiatalok folyamatosan üvöltöztek neki.
  • A gulyásra 9/10-es osztályzatot adott, annyira ízlett neki, hogy ugrott egy hátraszaltót, ráadásul az étterem végül fizetni sem engedte.
  • Az étterem terasza pillanatok ürülni kezdett, miután akkora tömeg vette körbe az elkerített teraszt, hogy a kerítés majdnem bedőlt az emberek súlyától.
  • Ezután összetűzésbe keveredett az egyik szintén ott vacsorázó társasággal, miután valaki bemutatott neki.
  • Mikor újra autóba akart ülni, akkora tömegen kellett átverekednie magát, hogy az operatőre kameráját ütés érte, hogy csak homályos képet láthattunk a streamen, ami közben többször is megszakadt, majd végül leállt.

Itt lehet visszanézni az élőt:

A tartalomgyártót végig testőrök védték a városban, amire szüksége is volt. „Ne legyetek olyanok, mint Norvégia” – kiabálta a rajongóinak IShowSpeed. Norvégiában ugyanis a stream elindítása után percekkel akkora tömeg alakult ki, hogy hosszú ideig el sem tudta hagyni a helyszínt, nem sokkal később pedig meg is támadták.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!