A Simpson család 28 éves poénját váltja valóra a Cypress Hill

2024. július 10. – 18:41

Másolás

Vágólapra másolva

28 évet kellett várni arra, hogy a Simpson család egyik jelenete valósággá váljon, és a kaliforniai gengszterrapzenekar, a Cypress Hill fellépjen a Londoni Szimfonikus Zenekarral, de szerda este mindez valósággá válik, mert a raptrió szimfonikus kísérettel lép föl a Royal Albert Hallban.

A rajzfilmsorozat 1996-os, Homerpalooza című epizódjában Homer és családja egy fesztivál backstage-ébe keveredik, ahol a Sonic Youth, a The Smashing Pumpkins és a Cypress Hill tagjai is ott vannak. Egyszer csak megjelenik az egyik szervező, mögötte egy sor frakkos klasszikus zenésszel, és fennhangon megkérdezi, hogy melyik zenekar rendelte ide a londoni szimfonikusokat, valószínűleg nagyon betépve. A szervező is a Cypress Hillre gyanakszik, a rapperek erre sutyorogva megbeszélik, hogy bár egyikük sem emlékszik, hogy iderendelték volna a zenészeket, de elismerik, hogy ők lehettek azok, majd klasszikus kísérettel elkezdik játszani az Insane in the Brain cím slágerüket. Az epizódban a Cypress Hill tagjai, B-Real, Sen Dog és Eric Bobo magukat alakítják.

B-Real a koncertről a BBC-nek azt mondta, azóta gondolkodnak azon, hogy meg kellene csinálni ezt a szimfonikus fellépést, amióta adásba került a Simpsons-epizód, és egyben megköszönte a sorozat alkotóinak az ötletet, mert enélkül eszükbe sem jutott volna ilyesmi.

A Cypress Hill részben amúgy már lelőtte a poént, mert korábban is léptek már föl szimfonikus kísérettel, egy éve például az amerikai Denverben, a Colorado Symphony Orchestra kíséretével. A koncert előtt le is vetítették a Simpson család megfelelő jelenetét.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!