Július 12-én debütál Eminem új albuma

2024. július 2. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Eminem a Twitteren jelentette be, hogy július 12-én jön ki a The Death of Slim Shady (Coup De Grâce) című új albuma – írja a Variety. Az X-en megosztott rövid előzetesben egy terhes nőt láthatunk a műtőben, miközben az orvosok világra segítik a babáját. A csecsemőről először azt hiszik, nem éli túl a beavatkozást, de sikerül visszahozniuk. Kiderül viszont, hogy a kisdedbe maga az ördög költözött.

Az amerikai rapper még áprilisban leplezte le, hogy nyáron érkezik a tizenkettedik stúdióalbuma, melynek Houdini című dala már május végén kijött, és rögtön a Billboard listájának első helyén nyitott. A szám egyébként Eminem ikonikus Without Me-jének egy áthangszerelt verziója, melynek refrénje a Steve Miller Band Abracadabra című dalának sorait dolgozza át. A Houdini klipjében Eminem alteregója, Slim Shady szembesül a mai világ furcsaságaival és 51 éves önmagával. A dalszövegben pedig – fiatal önmagához híven – jól beszól mindenkinek, a videóban cameózik Dr. Dre, 50 Cent és Snoop Dogg is.

Korábban Eminem azt is beharangozta, hogy a Houdini után újabb számot tesz közzé a lemezről, Tobey címmel. A Babytronnal és Big Seannel közös dal elvileg kedden debütál, és az amerikai rapper Twitteren már posztolt egy rövid részletet a klipből.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!