Kijött az új Batman animációs sorozat előzetese, rajongóknak kötelező

2024. június 27. – 10:04

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a Batman: Caped Crusader című animációs sorozat első kedvcsinálója – írja a Hollywood Reporter. A lap szerint a széria első, tízrészes évada augusztus 1-től lesz elérhető az Amazon Prime-on. A sorozatot eredetileg még a Warner Bros. Discovery rendelte be 2021-ben, és olyan producerek kezdtek el dolgozni rajta, mint az ikonikus Batman: A rajzfilmsorozat társalkotója Bruce Timm, a Robert Pattinson-féle Batmant rendező Matt Reeves és a 2009-es Star Treket készítő J. J. Abrams.

2022-ben viszont kinevezték James Gunn-t és Peter Safran-t a DC Studios vezetőinek, akik azonnal újratervezték a DC addigi tévés és filmes projektjeit. Ennek esett áldozatául a Caped Crusader is. Tavaly viszont az Amazon Studios megvette a projektet a Warnertől, így a Max helyett a Prime-on debütál majd a sorozat, amiből a stúdió rögtön két évadot is berendelt.

Az új előzetes alapján a Batman: Caped Crusader Bruce Timm legendás sorozatának szellemiségét viszi tovább. A trailer nemcsak visszaadja az 1992 és 1995 között futó klasszikus hangulatát, de még az 1940-es éveket idéző Gothambe is elvezeti a nézőket, és Batman mellett a főbb szereplők és ellenfelek is feltűnnek benne. A sötét lovag hangját viszont ezúttal nem Kevin Conroy adja, a 2022-ben meghalt színész szerepét a netflixes Mise Éjfélkorból ismert Hamish Linklater vette át.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!