Hol van már a bájosan hebehurgya, örök romantikus Hugh Grant? Hát, nem ebben a filmben

2024. június 26. – 08:33

Másolás

Vágólapra másolva

Mi lehet most a Négy esküvő és egy temetés Charlesával? Vajon még mindig Elinoré Edward Ferrars szíve? William Thacker, az ügyetlenül romantikus londoni könyvárus boldogan él a szupersztár Anna Scott oldalán? No és mi van Miniszterelnökkel?

Nos, semmi, a romkomok szerelmeseinek olthatatlan nosztalgiáján túl más ugyanis nem nagyon tartja életben őket, a megformálójuk, Hugh Grant pedig azóta más vizekre evezett a karrierjében. A 63 éves angol színész az elmúlt években sokféle szerepben tűnt fel, gonoszt játszott a Paddington 2-ben, aztán az Úriemberekben alakította a nem túl szimpatikus Fletchert, kifejezetten ijesztő volt a Tudhattad volna című sorozatban Nicole Kidman oldalán, nemrég pedig zöld Oompa Luumpaként bohóckodott a Wonkában.

A Heretic (Eretnek) című horrorban pedig megőrül, legalábbis egy elég őrült fazont alakít, aki ártatlan(nak tűnő) képével csapdába csal két fiatal mormon misszionárius lányt (Chloe East és Sophie Thatcher), akiket aztán mindenféle pszichológiai játékokkal kezd el kínozni – írja a Variety.

A filmet tavaly ősszel forgatták Vancouverben, most jött ki az első előzetese:

A filmet Scott Beck és Bryan Woods írta és rendezte, akik John Krasinski nagy sikerű 2018-as horrorfilmjének, a Hang nélkülnek (A Quiet Place) a forgatókönyvéért is feleltek.

A Hereticet az A24 forgalmazza, egyelőre nem tudni, mikor mutatják be.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!