Kendrick Lamar ötször is elénekelte a Drake-et gyalázó számát a koncertjén

2024. június 20. – 12:59

Másolás

Vágólapra másolva

Kendrick Lamar ötször adta elő a Not Like Us című Drake diss trackjét a szerdai Los Angeles-i koncertjén. Az afroamerikaiak felszabadulásának évfordulójára időzített eseményére több mint 25 rapper ment el, hogy megmutassák a nyugati parti sztárok egységét – írja a Hollywood Reporter. A lap X-en megosztotta ahogy Lamar előadja a diss tracket:

A szerdán ötször előadott Drake-et ekéző számmal gyűrűzik tovább Kendrick Lamar és Drake rap beefje. A két hiphop előadó viszálya Future és Metro Boomin márciusi lemezével kezdődött, aminek Like That című számában Lamar egy teljes verzén keresztül támadta Drake-et és J. Cole-t.

Azóta ment az adok-kapok, sorra hozták ki az egymást gyalázó diss trackeket, a viszály pedig úgy elfajult, hogy májusban Drake torontói luxusvillájánál lövöldözés volt . Az eset érdekessége, hogy nem sokkal előtte jelent meg Lamar Not Like Us című száma, amiben a rapper keményen beleszállt Drake-be, egészen odáig ment, hogy őt és a hozzá közelállókat pedofilnak nevezte, és szexkereskedelemmel is megvádolta a kanadai rappert.

Lamar koncertjét az Euphoria című diss trackkel nyitotta, majd több vendégelőadó társaságában folytatta, de a show végén ötször is lenyomta a Not Like Ust. A koncert közben közös fotóra is összeálltak a fellépők, erről Lamar azt mondta, hogy ilyen az igazi egység, és megkérte a közönséget, hogy kántálja: „One West”, utalva ezzel a nyugati parti rapperek egységére. A Hollywood Reporter X-en a fotó készítésének pillanatát is közzétette:

Az utóbbi évek legnagyobb amerikai rapháborújának hátteréről ebben a cikkben írtunk részletesebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!