Elcsattant az első igazi csók azonos neműek között a Ki vagy, doki? című sorozatban

2024. június 9. – 17:26

Másolás

Vágólapra másolva

A Ki vagy, doki? című sorozat szombat este történelmet írt: először csattant el azonos neműek közötti csók a sorozat 1963-as elstartolása óta, írja a Deadline.

(Vigyázat, spoilerveszély!)

A brit Regency-korszakban, pontosabban az 1813-ban játszódó epizódban Ncuti Gatwa mint Doktor összeállt a Jonathan Groff által alakított fejvadásszal, Rouge-gal. A szereplők kezdetben bizalmatlanul viselkedtek egymással, azonban kénytelenek voltak összefogni, hogy közösen megküzdjenek az alakváltó Chuldurokkal.

Az egész epizód alatt izzott a levegő a két férfi között. Végül Rogue feláldozta magát, hogy megmentse a világot, de csak azután, hogy búcsúcsókkal köszönt el a Doktortól.

A sorozat rajongói odáig voltak a két férfi között szikrázó kémiáért, derül ki a Daily Mail cikkéből. Többen jelezték, hogy nem először csókolta meg egymást két azonos nemű szereplő a sorozatban, de a ScreenRant összefoglalója szerint eddig nem romantikus csókokról volt szó.

A korábbi csókokat egy tweetben össze is szedte egy rajongó:

A sorozatot eredetileg a BBC álmodta meg, jelenleg a Bad Wolf Productions tulajdonában van. A Disney felvásárolta az összes epizód streamingjogát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!