Jön egy újabb horrorfilm, amiben Malacka egy megkeseredett magányos gyilkos lesz

2024. május 27. – 06:02

Másolás

Vágólapra másolva

A Micimackó: Vér és méz filmek után újabb rendező horrorőrülete kerülhet majd vászonra a Százholdas Pagonyból: a Péntek 13 és A texasi láncfűrészes által ihletett horrorfilmben kap majd főszerepet Malacka, írja a CBR.

A filmben Malacka Micimackó nélkül szerepel, ráadásul egy furcsa szerelemgyerekeként Jason Voorheesnak és a texasi láncfűrészes Bőrpofának. A film, mondani se kell, Malackát egy magányos gyilkosnak állítja be. A horrorparódiaként bejelentett filmet olyannyira komolyan gondolják, hogy már plakát is készült hozzá:

forrás: Strange Films Studios
forrás: Strange Films Studios

A szinopszist összefoglalnunk is nehéz, szó szerint idézve ugyanis jóval hatásosabb: „Az Appalache-hegység mélyén él Malacka. Az egykor szorgalmas hentes fia egy tragédia után összeomlik, amikor behatolnak a földjére”. Mint a leírásból kiderül, ezek a „hírnévre vágyó” behatolók ezután ki akarják zsákmányolni Malackát, olyannyira, hogy „egyikük még Malac szeretett disznóját is lemészárolja”. Na, innentől jön a baj.

A film megjelenésének dátumát még nem tűzték ki, csak annyit tudni róla, hogy August Aguilar (The Gifted) rendezi a filmet. A szereplőgárda egy része is megvan már, jellemzően olyan színészek, akiket nehéz bármilyen filmből beazonosítani, nem nagyon játszottak még egyben sem (ilyen Jasper Hammer vagy Celeste Blandon).

Miért véres Malacka?

Alexander A. Milne 1926-ban kiadta a Micimackó című könyvét, a Disney megvette a jogokat, egy óriási franchise lett belőle, a jogok 2021-ben lejártak. Miután a Micimackó átlépett a közkincs státuszba és szabadon felhasználható lett, jött is az első horror, amiben megnézhettük, hogy Micimackóból egy szörnyeteg lett, aki letépi egy rossz brit színésznő felsőjét, majd beletunkolja egy faaprítóba.

Mint látható, a közkinccsé válás veszélyes fegyver a filmkészítők kezében: ezt mutatja az is, hogy a Malacka készítői most „rémálmokat idéző élményt” és egy új „kultikus klasszikus kezdetét” ígérik a nézőnek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!