Több szám hiányzik Beyoncé új albumáról az előrendelt CD-ken és bakeliteken

2024. április 1. – 09:31

Másolás

Vágólapra másolva

Hiba csúszott Beyoncé új albumának CD- és lemezváltozatába, az ezeket megrendelő rajongók arról panaszkodnak, hogy bizonyos, a digitális változatban elérhető számok nem kerültek fel a hanghordozókra – számolt be a Guardian.

A Cowboy Carter Beyoncé nyolcadik stúdióalbuma – a Renaissance című, 2022-es lemezével kezdődött tervezett trilógia második darabja – pénteken jelent meg. A fizikai kiadásokra leadott előrendelések még aznap elkezdtek megérkezni az emberekhez, akik a hétvégén jelezték, hogy öt szám nincs fenn a 40 dollárért árult bakeliteken: a Flamenco, az Oh Louisiana, a The Linda Martell Show, a Spaghetti és a Ya Ya which. A CD-kről a Flamnco kivételével ugyanezek a dalok hiányoznak.

A rajongók spekulációi szerint Beyoncé folyamatosan újabb dalokat adott hozzá a számlistához, és a fizikai hordozókra még egy korábbi változatban nyomták rá az albumot, aztán a hiba nem tűnt fel senkinek időben. Az elméletet alátámasztja a bakelit- és CD-kópiák gerince, amelyre ezt írták: „Act II – Beyincé – Beyoncé”. Egyesek ebből arra következtetnek, hogy a Cowboy Carternek eredetileg a Beyincé címet akarta adni az énekes, ami egy utalás a zenésznő eredeti családnevére, amit az anyja születési anyakönyvi kivonatában egy hiba miatt írtak át Beyoncéra.

Sokan pénzvisszatérítést követelnek a fiaskó után, és a rajongói Reddit-fórumon panaszkodnak. A BBC megkereste Beyoncét az ügyben, de egyelőre nem kapott reakciót.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!