Aaron Taylor-Johnsont kérhették fel James Bond szerepére

2024. március 19. – 22:27

Másolás

Vágólapra másolva

A The Sun szerint hivatalosan is felkérték Aaron Taylor-Johnson brit színészt, hogy vállalja el a James Bond-filmek főszerepét.

A lap a bennfentesekre hivatkozva azt írja, hogy a színész várhatóan elfogadja majd a 007-es ügynök szerepet.

Aaron Taylor-Johnson korábban a HA/VER és a Bosszúállók: Ultron kora című filmekben szerepelt, így nem idegen tőle az akciófilm műfaja. Egy ideje már rebesgették a 33 éves színész nevét, mint Bond-jelölt, a múlt héten meg is kérdezték Taylor-Johnsont, hogy mit szólna az ajánlathoz.

„Elbűvölőnek és csodálatosnak találom, hogy el tudnak képzelni engem ebben a szerepben. Nagy bóknak veszem” – mondta.

Aaron Taylor-Johnson – Fotó: Jung Yeon-Je / AFP
Aaron Taylor-Johnson – Fotó: Jung Yeon-Je / AFP

Az elmúlt 15 évben a brit titkosszolgálat legismertebb kémfiguráját Daniel Craig alakította. Ő a 2021-es No Time To Die után búcsúzott el Bond szerepétől. A szerepre Taylor-Johnson mellett esélyesként emlegették még az Oscar-díjas Cillian Murphyt, Idris Elbát, Henry Cavillt és James Nortont.

A kémthrillereket készítő Eon Productions állítólag még idén megkezdi a forgatást. A lap forrásai szerint már dolgoznak a forgatókönyvön, és a tervek szerint a gyártás a buckinghamshire-i Pinewood Studiosban zajlik majd. Az iparkodás oka, hogy egy Bond-filmet már el kellett napolniuk a hollywoodi színészek sztrájkja miatt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!