A Budapest Arénában ünnepli Ganxsta Zolee és a Kartel első kislemezük 30. születésnapját

2024. március 8. – 12:08

Másolás

Vágólapra másolva

Kerek születésnapot ünnepel Ganxsta Zolee és a Kartel 2025-ben. Ugyanis 30 éve, 1995-ben jelent meg az első kislemezük, ami „meghonosította itthon is a gengszter rap műfaját”. Ezt nem a mindennapi eseményét a zenekar egy arénakoncerttel ünnepli január 17-én a Budapest Arénában, ahol az egykori Kartel-tagok is a színpadra lépnek majd.

„A Kartel 30. születésnapja alkalmából pedig összegyűlik a klán szinte minden tagja, hogy ismét egy színpadon álljon a Jó, a Rossz és a Kartel. Ez lesz az igazi világrengető hepaj, ahol Zolee, Big Daddy és Siska mellett ismét szövegel majd Dopeman és Steve is, míg a szkreccseket Sámson szolgáltatja majd” – áll a Telexnek küldött sajtóközleményben.

A Kartel és a magyar hiphopközösség közötti egykori feszültségről Ganxsta Zolee az After Podcastban már beszélt 2021-ben. Az interjú során többek között szóba kerül a Sex Action korai időszaka, de az is, miért hagyta ott a zenekart pár éve két alapító is, valamint az is, milyen zenei műfajra kattant rá Ganxsta a pandémia alatt:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!