Elvált Natalie Portman és Benjamin Millepied

2024. március 8. – 15:12

Elvált Natalie Portman és Benjamin Millepied
Benjamin Millepied és Natalie Portmana a Carmen című film premierjén a 2022-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 11-én, Torontóban, Kanadában – Fotó: Valerie Macon / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

11 év után elvált Natalie Portman amerikai színésznő és férje, Benjamin Millepied francia koreográfus – írja a People magazin.

A 42 éves színésznő tavaly júliusban nyújtotta be a válókeresetet, a válást pedig a múlt hónapban véglegesítették Franciaországban, ahol Portman és a 46 éves Millepied a 12 éves fiukkal és a 7 éves lányukkal éltek. A lapnak Portman képviselője megerősítette a válást.

Portman és Millepied a 2010-es Darren Aronofsky-film, a Fekete hattyú (Black Swan) forgatásán találkoztak. Millepied felelt a film koreográfiájáért és egy rövid jelenet erejéig a filmben is feltűnt. A filmben nyújtott alakításáért járó Oscar-díjat Portman már terhesen vette át, a pár végül 2012 nyarán házasodott össze.

A pár a nyilvánosságtól visszavonultan élt, 2023 májusában azonban felröppentek arról szóló hírnek, hogy Millepiednek viszonya van. Azóta Portman nem is viselte a jegygyűrűjét, de a családhoz közeli források még nyár elején is azt mondták, a férfi mindent megtesz, hogy a színésznő megbocsásson neki.

Nem jött össze, Portman júliusban beadta a válókeresetet, de a pár képviselői akkor hivatalosan egyáltalán nem kommentálták a válásról szóló híreket. A párhoz közel álló források szerint Portman és Millepied számára is a gyerekeik magánéletének védelme volt az első, ezért a válást is igyekeztek visszafogottan, nagy médiavisszhang nélkül intézni.

Egyébként mindketten elég elfoglaltak, Millepied legutóbb a Dűne második részének forgatásán dolgozott koreográfusként, Portman pedig a kritikusok által is elismert May Decemberben tűnt fel tavaly. A színésznő jelenleg a Guy Ritchie által rendezett Fountain of Youth című filmet forgatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!