Azért fizettek közel hatmilliárd forintnyi összeget Taylor Swiftnek, hogy Délkelet-Ázsiában csak Szingapúrban turnézzon

2024. március 5. – 11:51

Másolás

Vágólapra másolva

Szingapúr miniszterelnöke, Li Hszien Lung megerősítette, hogy az ország exkluzív megállapodást kötött Taylor Swifttel: eszerint az énekesnő a régióban kizárólag Szingapúrban lép fel világ körüli turnéja, az Eras Tour keretein belül, írja a Guardian.

„Az ügynökségeink megállapodtak arról, hogy jöjjön Szingapúrba, lépjen fel, és Délkelet-Ázsiában csak itt álljon meg a turné”

– mondta a szingapúri miniszterelnök egy sajtótájékoztatón Melbourne-ben. Lung szerint a megállapodás nem ellenséges a régió más országaival szemben, de ezzel több szomszédos ország politikusai sem értenek egyet.

Thaiföld miniszterelnöke februárban azt mondta, az AEG koncertszervező tájékoztatása alapján a szingapúri kormány 2 és 3 millió amerikai dollár (közel 1 milliárd forint) közötti összeget fizetett koncertenként Taylor Swift csapatának az exkluzív megállapodás részeként. Az énekesnő egyébként összesen hat telt házas koncertet ad Szingapúrban, ebből hátra van még három.

A Guardian egy Fülöp-szigeteki törvényhozót is idéz, aki azt mondta, hogy

„jó szomszédok ilyet nem csinálnak”.

Borzalmasan csalódott volt rengeteg délkelet-ázsiai Taylor Swift-rajongó, amikor tavaly kiderült, hogy a régióban csak Szingapúrban fog fellépni az Eras Tour keretein belül az énekesnő.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!