Sebestyén Balázs Szoboszlairól: Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem

2024. február 22. – 11:39

Másolás

Vágólapra másolva

A farsang volt az egyik téma a Balázsék szerda reggeli műsorában, amiben többek között az is szóba került, hogy több fiú is Szoboszlai Dominiknak öltözött. Sebestyén Balázs ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy szerinte a Liverpool játékosa nem kifejezetten rajong érte, írja a 24.hu.

A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az Eb-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett

– mondta a műsorvezető a Balázsék szerdai adásában. Sebestyén ezután elmesélte, hogy a kisebbik gyereke focirajongó, ezért egy ismerősén keresztül kért neki autogramot Szoboszlaitól, de amikor a focista megtudta, kinek lesz, nem írta alá. „Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt” – mondta Balázs, majd kifejtette, hogy szerinte az jó, hogy egy futballista ikonná tudott válni, és a gyerekek „Szoboszlai Dominikok” akarnak lenni a farsangon.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!