Meghalt Ewen MacIntosh, a brit The Office színésze

2024. február 21. – 12:32

Másolás

Vágólapra másolva

50 éves korában meghalt Ewen MacIntosh brit színész és komikus – írja a Sky News. MacIntosh legismertebb szerepe a Wernham Hogg könyvelője, Keith Bishop – más néven „Big Keith” – volt, a brit The Office című sorozatban.

„Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy szeretett komikus zsenink, Ewen MacIntosh békésen elhunyt. A családja köszönetet mond mindenkinek, aki támogatta őt, különösen a Willow Green Care Home-nak” – közölte a JustRight Management.

MacIntosh halálának okát nem közölték.

A brit The Office (ami alapján az amerikai The Office is készült) alkotója, Ricky Gervais is megemlékezett a színészről az X-en. „Rendkívül szomorú hír. A nagyon vicces és nagyon kedves Ewen MacIntosh, akit sokan ”Big Keith„-ként ismernek a The Office-ból, elhunyt. Egy igazán eredeti ember. Nyugodjon békében” – írta.

Ed Scott, a sorozat egyik vezető producere, MAcIntosh barátja szintén megemlékezett a színészről. Az X-en azt írta, „Ewen tele volt empátiával, kedvességgel és tisztességgel, és mindenekelőtt egy igazán jó ember volt”. „Köszönöm a hihetetlen gondoskodást és szeretetet, amit a csodálatos orvosi személyzet és különösen az ápolók nyújtottak, akik mindannyian szerették őt, amikor mosolyt csalt a napjukba. Első kézből láttam, hogy az empátia és a hihetetlen gondoskodás, amit adtak neki, annyira megnyugtató volt a legnehezebb időkben, és örökké hálás leszek mindannyiuknak” – tette hozzá.

MacIntosh a The Office mellett a szintén Gervais After által írt After Life című sorozatban is feltűnt, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Yorgos Lanthimos által rendezett The Lobster (A homár).

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!